Studentermedarbejder til administration

Gør en forskel der kan mærkes – og vær med til, sammen med foreningens ildsjæle at sætte fokus på kampen for menneskerettigheder i Danmark og i resten af verden.

I LGBT Danmark søger vi en energisk og engageret studentermedarbejder, der skal hjælpe med at styrke vores administration og medlemshåndtering.

Primære opgaver:

Medlemshåndtering: Håndtere foreningens medlemssystem omkring opdatering af medlemsdata, kontingentopkrævning, kontingentbetalinger, ind- og udmelding.
Webshop: Håndtere ordrer, fakturering og betalinger mm. i foreningens webshop.
Ad hoc projektstøtte: Hjælpe med administrative opgaver i forbindelse med vores projekter i ind- og udland.

Stillingen er en deltidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 15 timer. Arbejdsstedet er foreningens lokaler i Nygade 7 i København. Da foreningen er frivillig baseret kan der være både arbejde sen eftermiddag og i enkelte weekender.

Om dig:
Du er i gang med en videregående uddannelse og har gerne et forudgående kendskab og erfaring med håndtering af medlemsbaser og webshops.
Du er vant til at arbejde selvstændigt og har et højt energiniveau.
Du trives med at være en del af en organisation båret af super kompetente projektfolk og passionerede frivillige.
Du har en veludviklet sans for detaljer og sætter en ære i at der er orden i systemerne.
Du forstår betydningen af de frivillige og sætter en ære i at skabe resultater sammen med dem.
Du skal kunne arbejde selvstændigt, ikke være bange for at holde mange bolde i luften og være opsøgende.

Om LGBT Danmark: LGBT Danmark er en af verdens ældste lgbt organisationer. Vi er en medlemsorganisation, der arbejder for at fremme LGBT+ personers politiske, sociale, kulturelle og arbejdsmarkedsmæssige ligestilling såvel nationalt som internationalt. Foreningen ekspanderer i disse år og rollen er en vigtig brik i denne udvikling.

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Generalsekretær Henrik Hynkemejer på tlf. 20 51 70 97 eller mail henrik@lgbt.dk

Ansøgningen med CV bedes sendt senest den 5. december 2017 til job@lgbt.dk. Ansøgningen mærkes ”Studentermedarbejder”.