For unge

Sociale aktiviteter for unge underhenholdsvis 25 og 30 år ligger i vores ungdomsafdelinger – LGBT Ungdom (øst for Storebælt) og LGBT Ungdom Aarhus (vest for Storebælt).

LGBT Ungdom øst for Storebælt Er du ung og bor øst for Storebælt kan en introduktionen hos LGBT Ungdom være din mulighed for lære andre unge homoseksuelle, biseksuelle eller transpersoner at kende i uformelle og afslappede rammer. Her kan du dele dine tanker med andre, der er i samme situation som dig. Du kan få svar på dine spørgsmål og blive præsenteret for LGBT Ungdom, LGBT Danmark og det københavnske miljø for LGBT-personer.
Du kan læse mere om alle tilbuddene på LGBT Ungdoms egen hjemmeside, men hvis du er under 25 år og ny i LGBT-miljøet, vil det være et godt sted at starte i Introgruppen.

LGBT Ungdom Aarhus Om du er uafklaret, i skabet eller har været out & proud i årevis, vil du hos LGBT Ungdom Aarhus kunne møde andre i samme situation som dig. LGBT Ungdom Aarhus leverer rammerne for, at du kan møde nye venner og finde sikkert vej ind i homo-, bi- eller transverdenen. For flere informationer om sociale aktiviteter i Jylland – se nærmere på LGBT Ungdom Aarhus’ side.