For transpersoner

De sociale aktiviteter for transpersoner i LGBT Danmark er organiseret i disse grupper:

Transgruppen

Bredden i gruppen spænder fra transvestitter til transkønnede, herunder alle de variationer der opstår, når man begynder at sætte spørgsmålstegn ved sit medfødte køn. Transgruppen er med andre ord en broget skare.

T-gruppen Århus

Møderne er åbne for alle transkønnede/transpersoner, dvs. alle køn, aldre og sexuelle orienteringer, og uanset hvor man står i sin afklaringsproces, sociale transition eller i forhold til om man får eller ønsker nogen form for kønsmodificerende behandling.

FTM-Gruppen

Gruppen er et fristed for trans mænd og trans/queer-kønnede i det maskuline spektrum, der ved fødslen blev udpeget som hunkøn. Her kan vi dele, udveksle og debattere tanker, erfaringer og problematikker, der knytter sig til at være en trans-/queermand.

TRANSIT samtalegruppe

TRANSIT samtalegruppe er for dig mellem 15-25, der har overvejelser omkring din kønsidentitet og/eller kønsudtryk. Gruppen er et trygt sted, hvor du kan tale om de ting, du har brug for. Du kan møde andre med lignende erfaringer – og være den du er. Gruppen ledes af gruppeledere, som selv har erfaringer med transidentitet.