For mænd

Er du bøsse, biseksuel mand eller transmand, så er Mandegruppen for dig! Vi mødes den anden onsdag i hver måned i LGBT Danmarks lokaler til socialt samvær, hygge og debat. Kom og vær med. Vi glæder os til at se dig!

Kun for mænd Mandegruppen er den eneste netværkgruppe i LGBT Danmark, der udelukkende er for mænd i alle aldre. Her får du muligheden for at mødes med andre bøsser, bi- og transmænd til hygge, socialt samvær og debat. Vi får en kop kaffe eller te og udveksler erfaringer om livet som GBT-mand. Hvis vi har lyst, tager vi i biografen og fortsætter eventuelt videre ud i nattelivet.

Find os her Mandegruppen mødes den anden onsdag i lige måneder og den anden fredag i ulige måneder kl. 19:30 i LGBT Danmarks lokaler i Nygade 7, 1164 København K (de kommende mødedatoer kan ses i kalenderen på forsiden). Du kan kontakte Mandegruppen per mail. Vi glæder os til at se dig!
Har du et par år på bagen og er ved at springe ud, kan gruppen Homo med Forsinkelse (HMF) også være noget for dig. Læs om HMF-Mand.