Næste tur

LVG
Se næste tur her:

Jægersborg Hegn og Dyrehaven.
Lørdag den 21. november 2020.

Vi mødes på Københavns Hovedbanegård kl. 10.05 og tager Øresundstoget til Skodsborg kl. 10.22, ank. 10.45. Her kan bilister også støde til.

Det var planen, at vi lørdag den 21. november skulle have julefrokost i vandregruppen. Dette tillader coronasituationen ikke, men vi kan glæde os over, at vi kan komme ud at gå i den coronafrie natur. Derfor tager vi denne dag en tur til Jægersborg Hegn og Dyrehaven.

Vi starter med at dele os op i 2 (evt. 3 hold), da vi ikke må være mere end 10 sammen i en gruppe. Det ene hold (evt. 2 hold) går 10 km og det andet 8 km. Det anbefales, at vi bærer mundbind, indtil vi er delt op i grupper.

Vi kommer alle til Bøllemosen, der netop her om vinteren fremtræder så fint, fordi vi kan se så meget på grund af de nøgne træer.

Ti-km gruppen går derfra videre mod Stampemosen og sydpå til Hjortekær, herfra ind i Dyrehaven over Ulvedalene til kroen Peter Lieps Hus.

Otte-km gruppen går rundt om Bøllemosen og holder sig til den østlige side af området og kommer via Eremitagen til Peter Lieps Hus. Alle går vi igennem smuk og dejlig natur.

Hvis man har lyst til at spise på kroen kl. 14.00, kan man reservere en plads ved at svare på denne mail inden tirsdag. Man må max sidde 8 personer ved hvert bord. Man kan evt. selv reservere bord via denne link https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/table/pax/145/2

Man kan ikke reservere plads, hvis man kun ønsker kaffe og kage, så må man sidde udenfor eller evt. fortsætte til Klampenborg og få en kop kaffe eller øl og noget let at spise til meget fornuftige priser på den lokale cykelcafé Cranks and Coffee.

Turledere:

Elisabeth (42 333 666), Anne Vibeke (40 20 80 47) og Bodil (60 92 10 09).

Næste ture: