Netværk

I LGBT Danmark har vi en række netværksgrupper, der jævnligt mødes til dialog, aktiviteter og hyggeligt samvær. Nedenfor kan du læse om de enkelte grupper. Du er meget velkommen til at være med – send en mail til en af grupperne og hør mere.

Som mand i LGBT Danmark kan du – hvad enten du er bøsse, bi eller trans – deltage i GBT-mandegruppen, der er en ny netværksgruppe for mænd i alle aldre. Er du sprunget sent ud som bøsse, har du også mulighed for at deltage i Homo med Forsinkelse.
 Mail

Socialt tilbud til personer mellem 20 og 35 år, der identificerer sig som kvinder, og som er seksuelt og/eller romantisk tiltrukket af andre kvinder.
 Mail

Lesbisk Vandregruppe – tag på vandretur med andre lesbiske (Sjælland). Det giver frisk luft og gode venskaber.
 Mail

Gaia Vandreklub – for dig, der er til frisk luft i godt selskab (Jylland).
 Mail

Er du biseksuel? Så er bigruppen stedet. Her finder du landets største bisamling, snak om det at være bi, temaaftener og hyggeaftener samt af og til arrangementer i København. Bigruppen er landets eneste for biseksuelle – så kom og vær med!
 Mail
 Facebook for biseksuelle
Har du en søn, datter eller ven, der er homo-, biseksuel eller transkønnet, så er du velkommen i netværket for familie og venner til transpersoner, homo- og biseksuelle.
 Mail
 Facebook for familie og venner til lgbt-personer

Netværket “Partnere til sene udspringere” er et tilbud til dig, hvis ægtefælle eller partner/kæreste er sprunget ud som homo/biseksuel efter at have levet heteroseksuelt i mange år – og måske fået børn – sammen med dig.
 Mail

Bredden i T-gruppen spænder fra transvestitter til transkønnede, herunder alle de variationer der opstår, når man begynder at sætte spørgsmålstegn ved sit medfødte køn. T-gruppen er med andre ord en broget skare.
  Mail
 Facebook for trans*personer

Møderne er åbne for alle transkønnede/transpersoner, dvs. alle køn, aldre og sexuelle orienteringer, og uanset hvor man står i sin afklaringsproces, sociale transition eller i forhold til om man får eller ønsker nogen form for kønsmodificerende behandling.
 Mail

Gruppen er et fristed for transmænd og trans/queer-kønnede i det maskuline spektrum, der ved fødslen blev udpeget som hunkøn. Her kan vi dele, udveksle og debattere tanker, erfaringer og problematikker, der knytter sig til at være en trans-/queermand.
 Mail
 Facebook for transmænd

Introgruppen er for dig som er under 25 år. Du er måske genert, men vil gerne møde andre og have en introduktion til LGBT-miljøet i København. Foruden introgruppen har vi grupper for forældre til LGBT’ere og andre tilbud til de, som er klar til at springe ud i flere udfordringer.
 Facebook for unge lgbt-personer

En del mænd og kvinder finder først deres identitet som homoseksuelle sent – efter de 30, måske efter de 40. Nogle har også år bag sig i et heteroseksuelt forhold, måske med børn. Det er svært at springe ud, når alle kender én som solid familiefar/-mor eller som en af vennerne på arbejdet, selv om de fleste forhindringer nok mest er inde i ens eget hoved. Forinden ligger ofte en besværlig skilsmisse, og forud ligger problemer med at »forklare sig« over for børn, familie, kolleger osv. Derfor har vi dannet Homo med Forsinkelse.
 Mail (kvindegruppen)
 mail (mandegruppen)
 Facebook for HmF-kvinder på Sjælland (kvindegruppen)
 facebook for HmF-kvinder i Jylland (Aarhus/Jylland)

Netværksgruppe i LGBT Danmark for bøsser, lesbiske, bier og transer med psykiske problemer.
 Mail

Handicappede lgbt’ere har også brug for at mødes! Uanset hvilket handicap du har – og om du er bøsse, lesbisk, bi eller trans.
 Mail

Kunne du også tænke dig at møde dejlige mennesker på tværs af grupperne, kønsidentitet, seksuel orientering, nationalitet m.m. og have en hyggelig snak? Så duk op her.
 Mail
 Facebook for kaffe og kage-netværket

A primarily English-speaking group for lesbians, gays, bisexuals, trans* ++ A group to socialize, have a cosy time together, twice a month. Coffee and tea provided, you are welcome to bring a snack :-)
 Mail

Der har længe været mangel på lgbt-kunst, og Regnbue Paletten er derfor dannet for at udbrede lgbt-emner via kunstneriske udtryk.
 Mail

Har du lyst til at få en besøgsven – eller selv at blive besøgsven?
 Mail