LGBT Danmark søger kommunikationspraktikant

Brænder du for en bedre verden, hvor alle kan være sig selv?

LGBT Danmark søger en fuldtidspraktikant, som kan assistere vores projektledere ved udarbejdelse af en nye medlemskampagner, samt assistere med kommunikationsarbejde for vores program, Empatisk Arbejdsmarked og foreningen. Empatisk Arbejdsmarked.

LGBT Danmark er en forening, stiftet i 1948, der varetager den politiske kamp for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transkønnedes rettigheder i Danmark.
På baggrund af flere offentlige målinger har vi også udviklet et certificeringsprogram Empatisk Arbejdsmarked til den offentlige og private sektor. Formålet er at støtte tusindvis af LGBT-medarbejdere og ledere, som skjuler deres identitet på arbejdspladsen, samt udbrede viden om LGBT’er og EA-programmet til så mange arbejdspladser og interessenter, som muligt, i DK.

Eksempler på arbejdsopgaver:

  • Kommunikationsarbejde, herunder sociale medier, nyhedsbrev og presse.
  • Udarbejde ansøgninger til sponsorater, fonde og puljer.
  • Udarbejde debatindlæg og pressemeddelelser.

Vi tilbyder:

  • Mulighed for at præge vores kommunikationsstrategi på de sociale medier.
  • En arbejdsplads fuld af diversitet og god stemning midt på Strøget.
  • Nyttig erfaring, som beriger CV’et og give unik indsigt i en politisk drevet organisation.

Om dig:

Vi forventer at du læser en relevant videregående uddannelse. Typisk indenfor kommunikation, markedsføring eller politik. Det er et plus, hvis du har lidt teknisk snilde, da vi har behov for en praktikant, som selvstændigt kan løse evt. tekniske udfordringer på SoMe, klippe og tekste film mm.

Praktikken er ulønnet og på min. 30 timer ugentligt, og strækker sig over en periode på 3-6 måneder med start i efteråret 2017. Praktikken kan tilrettelægges, så den passer til dit studie og evt. studiejob. Der er mulighed for på aftalte dage, at arbejde hjemmefra.

Hvis det lyder som noget for dig, så send os et par ord om dig selv, din uddannelses- og jobbaggrund, motivation for at søge praktikstillingen hos os, hvad du kan bidrage med, samt dit CV og evt. relevante anbefalinger.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende os en mail på:  malenerc(snabela)lgbt.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!
Empatisk Arbejdsmarked/LGBT Danmark