For kvinder

LGBT Danmark har flere grupper for kvinder. I grupperne kan du møde andre kvinder til socialt samvær og gode oplevelser i behagelige og trygge omgivelser. Her på siden kan du få informationer om Gaia Vandreklub i Østjylland, Lesbisk Vandregruppe (Kbh, 50+), Kvindeligt Vandreselskab (Kbh. 50-) og KSKyoung for de 20-35-årige. Scroll ned og find den klub, som passer til dig.

KSKyoung for de 20-35-årige KSKyoung (kvinder, der har sex med kvinder) et socialt tilbud til personer mellem 20 og 35 år, der identificerer sig som kvinder, og som er seksuelt og/eller romantisk tiltrukket af andre kvinder. Læs mere om KSKyoung

Kvindeligt Vandreselskab (KBH 50-) Kvindeligt Vandreselskab blev stiftet i 2014, og vi går ture i København og omegn ca. 10 gange pr. år. Du kan følge vores aktiviteter ved at blive medlem af vores gruppe Kvindeligt Vandreselskab på Facebook. Det er gratis at være med i gruppen, og tilmelding til arrangementer er ikke bindende. Man behøver ikke at være tilmeldt de enkelte arrangementer for at møde op.

Lesbisk Vandregruppe (KBH 50+) Lesbisk Vandregruppe har eksisteret i siden 2003 og henvender sig til kvinder over 50 år.  Gruppen finder udsøgte, smukke steder på Sjælland og i Sydsverige. En gennemsnitstur er på 10-12 km og ikke sværere end, at alle med en almindelig kondition kan være med. Læs om Lesbisk Vandregruppe (KBH 50+)

Gaia Vandreklub (Aarhus) Gaia Vandreklub i Østjylland er en gratis, uformel og hyggelig klub med god stemning. Gruppen går én søndag om måneden undtagen i juli. Turene er mellem 8 og 14 kilometer og tager ca. 3-5 timer. Læs om Gaia Vandreklub